0
clear
  • Детска залъгалка, Меки играчки за бебета, Играчки за Прижимания дете, Воспроизводящая приспивна песен и Бял шум, Залъгалка за яслите, която намалява нощните събужд?
  • -20%
  • -20%
Детска залъгалка, Меки играчки за бебета, Играчки за Прижимания дете, Воспроизводящая приспивна песен и Бял шум, Залъгалка за яслите, която намалява нощните събужд?

Детска залъгалка, Меки играчки за бебета, Играчки за Прижимания дете, Воспроизводящая приспивна песен и Бял

BGN 18.65

Наличност
В магазина

За да почистите играчката, махнете звукова кутия с главата и го сложете в пералнята.Ние препоръчваме да се изчака, докато детето не навърши най-малко една година, преди да разреши на Dash да се присъединят към съня. ✅ ИДЕАЛНАТА мека играчка-lullaby в ПОДАРЪК : Ако търсите подарък за детски празник, рожден ден или Коледа на детето от 1 година и повече години, динозавър Даш ще ви хареса.Можете също така да прикачите залъгалка за одеялу с помощта на вградения куки и примки.Да нашите деца са получавали любов и внимание, от които те се нуждаят по време на бременност и след нея, ние се ангажираме да жертват част от нашите приходи. ✅ КАТО НИЕ ВРЪЩАМЕ : В Love by Emi ние знаем, колко е важно за развитието на децата в ранна възраст.Той е изключително лесен за използване : просто натиснете бутона в ухото, за да включите звука на бял шум, смесен с биением на сърцето или колыбельной.

Основни свойства

Клиентите също го харесват

Бебешки биберон DEARBABY за новородено са Изработени от висококачествен материал, който гарантира дълготр�

Please wait...